Hotell Golden Dome öppnades 2016 och är ett högklassigt och internationellt hotell som ligger på en lugn plats i Iisalmi, bredvid den kulturhistoriskt betydelsefulla kyrkoparken. Det smakfullt inredda boutiquehotellet ligger i en historisk och unik byggnad och erbjuder en avkopplande vistelse.

I hotellets arkitektur och inredning möts nutiden och den bysantiska prakten och genom att bo i det oberoende boutiquehotellet Golden Dome får både affärsresenärer och turister en unik och oförglömlig upplevelse.

Hotellfastigheten totalrenoverades 2013 och man fokuserade främst på hotellets vackra inredning; handsnidade möbler och marmor till badrummen beställdes till exempel från Konstantinopel. Hotellfastigheten och verksamheten överfördes till den nuvarande ägaren i juni 2016.

Stadens kärncentrum med dess tjänster, mångsidiga sevärdheter och otaliga platser att besöka finns på nära avstånd. Hotellet har mycket goda trafikförbindelser. Till exempel ligger busstationen endast ca 300 meter bort, tågstationen 200 meter bort och till flygplatsen är det ca 70 km (40 min).
Hotel Golden Dome erbjuder en utmärkt miljö för konferenser, seminarier och utbildningstillfällen.

venemang planeras och hålls alltid utifrån gästernas önskemål. Hotellets restauranger betjänar kunderna enligt deras önskemål. Familjefester, bröllop, minnesstunder, samt catering under konferenser organiseras på ett professionellt sätt.

Välkommen till hotellet som är en attraktion i sig själv!