Tilausravintola tarjoaa upeat ja arvokkaat puitteet kulttuurihistoriallisessa miljöössä erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Yritys- ja edustustilaisuudet, perhejuhlat, häät sekä muistotilaisuudet järjestään aina ammattitaidolla huomioiden asiakkaiden erityistoiveet.

Tilausravintola tarjoaa erilaisia ateriakokonaisuuksia, joissa huomioidaan asiakkaan toivomukset. Olipa toiveena paikalliset ruokaherkut tai kansainvälisen keittiön annit, valmistetaan kokonaisuus aina parhaista raaka-aineista suurella sydämellä. Perinteikkään pitopöytäruokailun lisäksi myös a la carte ruokailu on mahdollinen. Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa ammattitaidolla ja kansainväliset etiketit huomioiden myös korkeatasoiset VIP-tilaisuudet.

Ravintola

Brasserie Golden Dome on hotellin todellinen keskipiste. Kohtauspaikka, jossa voi nauttia rennossa ja välittömässä ilmapiirissä yksin tai suuremmassa seurueessa laadukkaista baaripalveluista tai kausittain vaihtuvan Minibistro-menyyn suussa sulavista herkuista.

Pitopalvelu

Pitopalvelu valmistaa vahvalla ammattitaidolla käsityönä ja asiakkaiden toiveet huomioiden niin perinteiset kuin myös juhlavammat pitopöydät. Tarvittaessa hoidamme myös kuljetuksen juhlapaikalle. Kysy rohkeasti tarjousta.

Tiedustelut ja varaukset:

Hotel Golden Dome myyntipalvelu:

info @ goldendome.fi

SuuriSali