Hotel Golden Dome on korkeatasoinen ja yksilöllinen boutique-hotelli Iisalmen keskustassa, kaupunkia halkovan rauhallisen puiston varrella. Kauniisti sisustetussa hotellissa on 36 hotellihuonetta.

Hotellihuoneet on sisustettu tilaus- ja käsityönä valmistetuilla huonekaluilla, jotka henkivät bysanttilaista loistokkuutta. Kaikissa huonevaihtoehdoissa rentouttavat yöunet takaa Paris DeLuxe-vuoteet. Huonevarusteluun kuuluu WC/suihku, hiustenkuivain, taulutelevisio sekä langaton ja ilmainen internet-yhteys. Korkeatasoinen ja monipuolinen aamiainen a la intercontinental sisältyy aina majoituksen hintaan.

Classic

Classic huoneet sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa.  Huoneissa on pehmeyttä ja harmoniaa välittävä mintunvihreä värimaailma. Classic-huoneita on tarjolla niin yhden hengen kuin myös kahden hengen huoneina.

Comfort

Comfort -huoneet sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa. Huoneissa on mintunvihreä, pehmeyttä ja harmoniaa välittävä värimaailma. Comfort-huoneet ovat tilavampia kuin perushuoneet ja niissä on vierekkäiset vuoteet. Comfort-huoneisiin on mahdollisuus tilata majoitus lisävuoteella.

ComfortPlus

ComfortPlus-huoneet sijaitsevat hotellin 2. kerroksessa. Tilavissa ja kodikkaissa ComfortPlus -majoitushuoneissa vallitsee mintunvihreä harmonian ja vierekkäiset vuoteet. ComfortPlus-huoneissa nautitaan kunnon löylyistä, sillä niissä on oma tilava sauna. Huoneissa on myös kahvin- ja teenkeittomahdollisuus. Kylpyhuoneessa vieraiden käytössä on kylpytossut sekä valikoima kosmetiikkatuotteita. ComfortPlus-huoneeseen on mahdollisuus tilata lisävuode.

Superior Class – feel  the difference

Hienostuneet Superior Class-huoneet ovat oiva valinta rauhallisuutta ja lisämukavuuksia arvostavalle vieraalle. Superior Class-huoneet sijaitsevat erillisillä osastoilla hotellin 1. ja 3. kerroksessa.
Ensimmäisen kerroksen huoneiden vaaleansininen värimaailma henkii merellistä raikkautta ja elinvoimaa; kolmannen kerroksen vaaleankeltaiset värisävyt välittävät luovan ja energisen ilmapiirin.
Superior Class-huoneet ovat tilavia ja niissä on täysmarmorinen kylpyhuone, jossa vieraiden käytössä on valikoima laadukasta hotellikosmetiikkaa sekä kylpytossut. Huoneissa on kahvin ja teenkeittomahdollisuus. Superior Class-asiakkaille tarjoillaan veloituksetta kahvia ja teetä myös aulabaarissa. Huoneisiin voi tilata aamiaisen ilman lisäveloitusta.
Myös koko Superior Class -osaston voi varata omaan tai seurueen käyttöön VIP-palveluilla!