Hotel Golden Dome tarjoaa upean ja arvokkaan ympäristön kulttuurihistoriallisessa miljöössä erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kokoukset, seminaarit ja koulutustilaisuudet suunnitellaan ja toteutetaan aina mittatilaustyönä vieraiden toiveiden mukaisesti.

Hotellissa on käytettävissä kaksi salia, jotka voidaan myös tarpeen tullen yhdistää yhdeksi kokonaisuudeksi. Suuri Sali hehkuu Bysantin ajan loistoa kauniine ja ainutlaatuisine seinämaaluksineen tarjoten asiakaspaikkoja jopa 100 hengelle.
Valoisa Brasserie-sali upeine tammihuonekaluineen ja marmorilattioineen antaa tilaisuudelle kuin tilaisuudelle oman erityisen juhlallisen tunnelmansa.

Tilausravintolassa perhejuhlat, häät, muistotilaisuudet sekä kokousruokailut järjestetään ammattitaidolla ja arvokkuudella. Ateriakokonaisuudet – paikalliset ruokaherkut tai kansainvälisen keittiön annit – valmistetaan vain parhaista saatavilla olevista raaka-aineista asiakkaiden erikoistoiveet huomioiden.

Brasserie Golden Dome on kohtauspaikka, jossa vietetään laatuaikaa rennossa tunnelmassa nauttien virvoittavia juomia ja cocktaileja sekä aina tuoretta kahvia. Pientä purtavaa voi tilata kausittain vaihtuvasta Bistro-menyystä, josta löytyvät niin paikalliset kuin myös kansainvälisetkin kestosuosikit. Tervetuloa makumatkalle!